Fast - Fit - Fun

Over BC’70 veluwe

BC’70 is een badmintonvereniging. De vereniging is opgericht in, zoals de naam al aangeeft, 1970 en staat ingeschreven bij de Badminton Nederland. BC’70 Veluwe geniet landelijke bekendheid: niet alleen door het spelpeil van de hoogste teams, maar ook door de sportieve en gezellige sfeer binnen de vereniging. Jaarlijks organiseren we een aantal toernooien. Maar naast de sport besteedt de vereniging ruime aandacht aan andere gezellige activiteiten. Er wordt gespeeld en getraind op, de maandag en de donderdagavond. Op zondag worden de competitiewedstrijden gehouden. Dit alles gebeurt in  sporthal “De Wieken” in Vaassen. Het niveau begint bij 4e klasse Regio en eindigt bij het 1e team dat 4e Divisie landelijk speelt.

Bij BC’70 Veluwe zijn er allerlei mogelijkheden om op recreatief niveau te badmintonnen. Iedere maandag, dinsdag- en donderdagvond kunnen recreanten bij ons terecht. Gezellig met elkaar de badmintonsport beoefenen. Zowel voor de gevorderde spelers als de beginnende spelers is er voldoende mogelijkheid om te spelen. Heeft u interesse, neem dan contact op met de secretaris of loop eens binnen tijdens een van de speelavonden.

BC’70 Veluwe speelt mee in de regiocompetitie van regio Centrum. Het niveau begint bij de 4e klasse en eindigt bij hoofdklasse. BC’70 Veluwe speelt momenteel mee met 3 teams in de regiocompetitie.

Ben je de regiocompetitie ontgroeit dan kun je bij BC’70 Veluwe meespelen in de landelijke bondscompetitie. We hebben momenteel een team die landelijk speelt. Het eerste team speelt mee in de vierde divisie.